Utile

Un sfat sincer și util, credem noi… pentru vizitatorii paginii Imstudio.ro:
Dacă ați ajuns pe pagina noastră înseamna că sunteți în căutarea de servicii fotografice sau de videografie pentru un viitor eveniment important în viața voastră cum ar fi o nuntă sau botezul unui nou membru al familiei… ETC.
Când alegeți aceste servicii, trebuie să țineți cont de anumite aspecte care sunt foarte importante pentru a primi materiale de calitate și să aveți siguranța că le veți și primi.
La ce trebuie să fiți atenți:
1 – Fotograful, Videograful să aibă o pagina web, actualizată, cu un minim portofoliu.
2 – Pagina de Facebook (dacă exista) să conțină noutăți de la ultimele evenimente, să fie activ mai bine zis.
3 – Dacă pagina de Facebook are ascunse review-urile, clar ceva nu e ok… Review-urile de la vechii clienți arata seriozitatea și profesionalismul unui fotograf de exemplu…
5 – Să vă asigurați că are o minimă vechime în domeniu.
4 – Când vă întâlniți pentru prezentarea materialelor produse, să vă asigurați că vă prezintă mai multe evenimente realizate de el/ei. Poate chiar o selecție completă de la un eveniment.
5 – Să semnați un contract valabil, semnat și stampilat, cu o ofertă clară, fără ambiguități și promisiuni nespecificate în contract.
6 – Nu semnați contracte prin baruri, cafenele… s-ar putea să vă cautați materialele voastre tot pe acolo. Prestatorul trebuie sa aibă un sediu unde iși desfășoara activitatea, să stiți unde puteti merge să ridicați materalele dupa finalizarea lor.
7. Nu vă lasați păcăliți de prețurile mici si foarte “avantajoase”, la final veți avea surpriza că ați platit mai mult, sau prea mult pentru ceea ce primiți!


Acestea ar fi unele aspecte pe care fiecare client ar trebuii să fie atent să le observe și să țină cont, pentru a rămâne cu materialele de la evenimentele lor și pentru garanția calității.
Sperăm noi că sfatul a fost util și nu am plictisit pe nimeni!