Servicii

FILMĂRI EVENIMENTE

Calitatea și prețurile, printre cele mai bune le găsiți la IMStudio! vezi oferta

Filmări HD cu DSLR Filmare HD cu o cameră sau două camere (slider, macara, steadycam) la cele mai bune preţuri! Nota: Puteți opta pentru pachetele video HD chiar dacă nu dețineți tehnologie HD (LCD-uri, LED Tv Full HD sau Blu-Ray Player) deoarece oferim gratuit transpunerea pe suport DVD în format SD (standard definition).  Avantajul este, că Dumneavoastră în viitorul apropiat veți deține această tehnologie și ar fi păcat să nu aveți cel mai important eveniment din viața Dumneavoastră la calitate maximă.

Suntem disponibili și pentru prestări externe… peste tot in lume.

 
video
Servicii Videografie Fotografie | Filmari nunti Baia Mare | Imstudio.ro
 
SONORIZĂRI EVENIMENTE
Sonorizări nunţi, botezuri, majorate. Sunet de cea mai bună calitate pentru un eveniment reuşit.
FOTOGRAFII
Fotografie de Nuntă, After Session, Trash the Dress, Fotografie de Produs.
SPOTURI VIDEO
Orice produs sau serviciu se vinde sau este cunoscut de către consumatori doar dacă este promovat, iar un mod de a le promova este prin intermediul imaginilor. Oferta noastră se bazează atât pe experiența vastă în domeniu, cât şi pe ideile originale de a capta atenția asupra produsului și întipărirea lor în mintea consumatorului.
VIDEOCLIPURI
Artiştii care nu dețin fonduri mari pentru producția unui videoclip, pot cu încredere apela la serviciile noastre, garantăm un produs final care poate concura și chiar depăși alte producții în care s-a investit o groază de bani.
ANIMAȚIE
Un domeniu care cuprinde foarte multe categorii, dar și oferta noastră este variată… Generice de emisiuni tv, identitatea unui post de televiziune, spoturi publicitare care necesită animație computerizată, efecte speciale în filme…
Vă așteptăm la sediul nostru pe Str. Olteniei, Bl.4A, ap.1  sau la telefon 0723 716 709.